Oosterwold

Duurzaam en zelfvoorzienend leven

OMRINGD DOOR GROEN

Als toekomstige bewoner van een Appelbloesem woning geniet u van veel ruimte en groen: rondom uw moderne, vrijstaande villa. Ook buiten uw eigen kavel valt er genoeg te zien en te ontdekken.

OOSTERWOLD

Uw woning komt te liggen in het landelijke Oosterwold: een 4.300 hectare groot gebied met akkers, weiden en bossen gelegen tussen Almere en Zeewolde. Het is een unieke vorm van gebiedsontwikkeling, waarbij de toekomstige bewoners, bedrijven en instellingen grotendeels bepalen hoe dit gebied wordt ingericht. In de ontwikkelvisie staan het behoud van het landelijke en groene karakter, duurzaamheid en zelfvoorzienend leven centraal. Een van de afspraken is dat meer dan de helft van een kavel wordt gereserveerd voor groen en water. Dat betekent voor alle bewoners: gegarandeerd prachtig wonen.

ALLE BELANGRIJKE VOORZIENINGEN DICHTBIJ

De ligging is ideaal.  Alle belangrijke voorzieningen zijn goed en snel bereikbaar. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij meerdere supermarkten en winkels in de buurt. Voor een gezellige lunch of een avondje kunt u terecht bij de vele horeca en terrassen, het theater of de bioscoop. In de naastgelegen wijk Nobelhorst vindt u een gezondheidscentrum, een school en de gezellige weekmarkt.